Over Ons

Van Vliet Verpakkingen is sinds de oprichting in 1989 uitgegroeid tot een gerenommeerde, middelgrote kartonnage onderneming.

Het familiaire karakter is nooit uit ons bedrijf verdwenen en zijn met korte communicatielijnen uiterst toegankelijk en kunnen dicht op de wensen van de klant inspelen. Bij ons heeft u zonder tussenhandel direct contact met de producent.

Mission Statement

Middels moderne machines, snelle levering, goede service en juiste prijs/kwaliteit verhouding, de klant zodanig tevreden te stellen zodat een langdurige relatie gewaarborgd wordt.

Constante Kwaliteit

Van Vliet Verpakkingen is vanuit haar vestiging in Roosendaal een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van producten uit massief karton, beplakt of omplakt met papier en/of drukwerk.

Wij beschikken over de modernste machines, die het mogelijk maken om diverse soorten luxe verpakkingen te kunnen produceren. Door onze jarenlange ervaring in de kartonnage staan wij borg voor een constante kwaliteit. Wij produceren in vele gewenste formaten en uitvoeringen, zowel machinaal als handmatig, vanaf enkele duizenden tot honderdduizenden.

Verpakking op Maat

Wilt u uw idee tastbaar maken, uw product een promotionele meerwaarde geven of gewoon een degelijke verpakking. Van Vliet Verpakkingen heeft de capaciteit en begeleid u door de jarenlange ervaring naar een passende verpakking op maat voor uw product.

Behind the scenes

Meer weten?

Meer weten over onze luxe verpakkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

+31 (0)165 561 081 algemeen@vliet-verpakkingen.nl
adminWie Zijn Wij